LET OP: onze praktijk is gesloten op maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag). Praktijksluiting
Nieuws
achtergrond afbeelding

Aankondiging Nationale DiabetesChallenge - kom samen met ons wandelen!

Bericht van Greetje Panman, onze POH-Somatiek:

Met een kleine maand is het weer zover. Voor de 5e keer organiseer ik samen met de buurtsportcoaches Mathijs Höster en Harry de Vries en fysiotherapeute Carlijn Schriemer (Perdon)

de Nationale Diabetes Challenge Zuidlaren!

20 weken lang kun je onder onze begeleiding wandelen. 1 uur per week in onze mooie omgeving, zodat je de smaak van het wandelen te pakken gaat krijgen. Wandelen geeft vele voordelen voor je gezondheid: meer energie, beter slapen, minder ziek, nieuwe vrienden, betere spijsvertering, minder eenzaam, meer zelfvertrouwen enz. Het is toegankelijk voor diabeten én niet-diabeten, kortom voor iedereen die net dat steuntje in de rug nodig heeft.

Op 14 mei a.s. om 19.00 uur starten we in Sporthal De Zwet (De Klencke 32 Zuidlaren) met een informatie bijeenkomst en looptest. Hiermee kunnen we kijken of we met 2 of 3 groepen gaan starten; elke groep heeft zijn eigen snelheid. Iedereen kan meedoen. Later instromen is ook mogelijk dan gaan we uitproberen welke groep het beste bij u past.

Vanaf 21 mei a.s. starten we elke keer vanaf De Brink in Zuidlaren. We vertrekken om 19.00 uur. In de zomer starten we vanaf café Drentse Aa. Vanaf wanneer dat is, wordt tegen die tijd aangegeven.

We sluiten de challenge af door mee te wandelen met de Hunzeloop op 21 september 2024.

Aanmelden kan via de website: www.nationalediabeteschallenge.nl zoeken op Zuidlaren. Of 14 mei a.s. in De Zwet. Mocht er nog vragen zijn dan kunnen deze via bovenstaande website ook gesteld worden.

Ik kijk er weer naar uit om te starten! Samen met u!      

 

Naar het nieuws overzicht